Zorg in de regio

Diakonessehuis Utrecht

Universitair Medisch Centrum Utrecht

St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein & Utrecht

Het Wilhelmina kinderziekenhuis
Moet je zelf naar het ziekenhuis? Heb je een broertje of zusje in het ziekenhuis? Ben je gewoon nieuwsgierig naar hoe het in een kinderziekenhuis is of moet je een werkstuk maken? Hier vind je alles wat je wilt weten over het kinderziekenhuis in Utrecht.

Stichting Utrecht Ooost GEZond
Huisartsenpraktijk Biltstraat is aangesloten bij Stichiting Utrecht Oost GEZond. Dit eerstelijns samenwerkingsverband zet zich in om de zorg in de wijk Utrecht Oost continu te verbeteren.

Informatie over zorg in de regio Utrecht e.o.
Uitgebreide informatie over diverse soorten zorg en over de instellingen en professionals die deze zorg bij u in de buurt leveren. U kunt hier zoeken, vergelijken en kiezen. Van alles is hier te vinden: thuiszorg, verzorgings- of verpleeghuizen met informatie over kamergrootte, ja/nee huisdieren toegestaan, signatuur, afstand tot winkels etc. Deze site is gelanceerd door het Provinciaal Patiënten/Consumenten Platform Utrecht.

Altrecht
Altrecht is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg, waarbij mensen met psychische problemen aankloppen voor specialistische hulpverlening en consultatie. Altrecht heeft 30 afdelingen die zijn ondergebracht in 6 verschillende divisies.

Overzicht regionaal GGZ aanbod
Deze site biedt een overzicht van het GGZ-zorgaanbod voor de regio midden westelijk Utrecht. Verwijzers kunnen op de site bv een overzicht vinden van GGZ-instellingen, psychologen en instellingen voor maatschapppelijk werk. Ook biedt de wegwijzer een korte omschrijving van alle genoemde instellingen en links naar hun website. het is een intiatief van Centrum Maliebaan en Altrecht en kwam tot stand in nauw overleg met 1e en 2e lijnszorgaanbieders in de regio.

Bartholomeus Gasthuis Utrecht
Bartholomeus Gasthuis beschikt over één- en tweepersoons appartementen. Er zijn momenteel 93 eenpersoonskamers, 5 tweepersoonskamers, 6 personeelskamers en een verpleeghuisafdeling voor 6 cliënten. Daarnaast heeft Bartholomeus Gasthuis 7 aanleunwoningen. De aanleunwoningen zijn gelegen aan de Springweg en het Geertekerkhof en staan in verbinding met het verzorgingshuis. Bartholomeus Gasthuis heeft ongeveer 70 medewerkenden.

AxionContinu
AxionContin is een zorgketen van verschillende woon- en zorgcentra binnen de stad Utrecht.

Saltro

Artsenlaboratorium & Trombosedienst.